Ons zelfbeeld wordt door de jaren heen gevormd door de manier waarop we naar onszelf kijken, onze opvoeding, familie, school, maatschappij, cultuur en geloof.
Hoe zou het zijn om los te komen van beperkende gedragingen en verwachtingen van anderen ? Hoe zou het zijn om te vertrouwen op je eigen autoriteit en je innerlijke kracht te herwinnen ?

'Three in One Concepts' betekent integratie van lichaam, geest en levenskracht. De One Brain methode (of 3 in 1) brengt positieve veranderingen in gedrag en gezondheid. Via kinesiologische spiertesten worden oude trauma's en stress opgespoord en opgelost om mensen het gevoel van keuze te laten ervaren in situaties waar ze denken geen keuze te hebben. Vanuit biofeedback van het lichaam en het testen van emotionele stress kunnen aangepaste oefeningen en energiecorrecties aangeboden worden om emotionele stress te verminderen en positieve motivatie te verhogen.

De Gedragsbarometer, een unieke wegenkaart van gedragspatronen, vormt de ruggengraat van het werken met de One Brain methode. Door spiertesten kunnen de inwerkende emoties en gedragingen geĆÆdentificeerd worden die je afhouden van je gewenste gemoedstoestand, met andere woorden de toestand die je zou willen.
De Gedragsbarometer werkt met de 3 niveau's van het bewustzijn (bewust - onbewust - lichaam) samen en geeft zo een driedimensionaal beeld van elke willekeurige situatie.

 

keuze-stress

 

 

           One Brain - De Gedragsbarometer

           Choice

               - Conscious (Bewust)

               - Unconscious (Onbewust)

               - Body (Lichaam)

           Choice - No choice

 

 

 

 

Achtergrond

One Brain is ontwikkeld door Gordon Stokes, Daniel Whiteside en Candace Callaway.
Deze methode is gebaseerd op een bijzondere integratie van onderzoek en ontwikkeling van kinesiologie.

Meerwaarde van One Brain

* Hedendaagse stress herkennen en balanceren
* Eigen verantwoordelijkheid en zelfzorg vergroten
* Vertrouwen op je eigen keuze
* Werkt met respect vanuit een holistische visie

Individuele sessie

Elk thema waarbij je stress en negatieve lading ervaart kan in een persoonlijk consult besproken worden. Via spiertesten wordt de oorzaak van de spanning opgespoord. Met energiecorrecties wordt het evenwicht in je lichaam hersteld. Zo kan je opnieuw vertrouwen op je eigen autoriteit en daadkracht herwinnen.

Een persoonlijk consult duurt gemiddeld 2u.
De One Brain methode van Three in One Concepts is geschikt voor volwassen en kinderen van elke leeftijd